HUISHOUDELIJKE HULP

Opmaat biedt u huishoudelijke hulp en ondersteuning thuis. Ons doel is dat u zolang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kan blijven functioneren. Met huishoudelijke hulp van Opmaat ondersteunen we personen met een beperking als gevolg van ouderdom, handicap of chronisch psychisch probleem. Onze zorg en ondersteuning is afgestemd op uw wensen en behoeften. U bepaalt hoe en op welke tijd onze thuishulpwerkzaamheden bij u thuis plaatsvinden.

Als u besluit dat u hulp bij de huishoudelijke werkzaamheden nodig heeft, komen wij graag eerst bij u langs om de zorgbehoefte te bespreken. Wij zorgen er niet alleen voor dat u naar tevredenheid de huishoudelijke hulp krijgt die u wenst, maar juist dat u ook tevreden blijft!

VERPLEGING

Opmaat staan garant voor de beste verpleegkundige zorg bij u aan huis. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor uw zorgbehoefte. Zelfstandig wonen met intensieve zorg is daardoor heel goed mogelijk. Onze verpleegkundigen geven u graag de beste verpleegkundige zorg in uw eigen omgeving gewoon bij u thuis.

Zo wordt uw gezondheid goed in de gaten en leveren we als zorgteam de nodige zorg. Bijvoorbeeld, het geven van injecties, het verzorgen van de wond of het toedienen van de sondevoeding. Ook geven zij vrijblijvend voorlichting en advies.

Ziekenhuiszorg aan huis
Een deskundig team van Opmaat biedt aan huis ziekenhuiszorg. Dit team Medisch Technisch Handelen (MTH) garandeert 24 uur per dag en 7 dagen per week zorg als intraveneuze medicatietoediening, wondverzorging, trachea-verzorging en pijnbestrijding. We bieden zowel de hoog als laag complexe zorg.

VERZORGING

Opstaan, douchen, aankleden, aan- en/of uittrekken van de elastische kousen. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat het niet zelfstandig lukt. Opmaat biedt u ondersteuning bij uw persoonlijke verzorging bij u thuis. De zorg richt zich op het verbeteren of behouden van uw zelfstandigheid.

Wij kennen geen wachttijden voor persoonlijke verzorging en kunnen u direct deze thuiszorg bieden.

Bij Opmaat begrijpen we dat u graag uw eigen koers vaart. Wij zorgen dat onze hulp en ondersteuning aansluit bij u wat u wilt en nodig heeft. Tijdelijk of voor een langere periode. Eén of meerdere keren op een dag. ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend.